2016 Damatlık Modelleri

By Maltepe Salonları In Salon No comments

Evet bir önceki yazımızda bahsettiğimiz 2016 Damat Saç-Sakal modellerinin ardından yine son yıllarda moda olan Damatlık modellerinden bahsedeceğiz. Damatlık seçimlerinize biraz yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı fikirleri ve araştırmaları ele almak istiyorum.

Düğünde Papyon Takmak

Son zamanlarda da Damatlarımızın sıklıkla kullandığı papyonlardan vazgeçmek pek mümkün olmamış gibi görünüyor yalnız bunun yanında kullanılan renkler biraz daha ilgi çekici olabilir. Saks mavisi damatlıklar oldukça revaçta ve kullanılıyor. Bununla birlikte beyaz ceketlerin yakalarının siyah olması da oldukça hoş bir hava katıyor.  Farklı damatlık modellerini tercih etmek bizim için çok doğru olacaktır. Kendi tarzınızı yansıtan modeller seçmek çok doğru olacaktır. İstanbul Düğün Salonları arasında bulabileceğiniz en güzel Maltepe Düğün Salonu olan Yakamoz düğün Salonları Sizlere Her konuda yardımcı olmak için araştırıyor ve Zamanımızın modası olan kısa pantolon paçalarını tercih etmenizi öneriyor. Bu gibi paça modellerini kullanarak damatlığınıza daha modern bir hava katabilirsiniz. Diğer tarafta ceket ve gömlek seçiminizde kendinizi yansıtmayı başarabilirseniz. Hem kendi tarzınızı hemde modayı yakalayabilirsiniz. Damatlık seçimi yapmadan önce bir danışmandan teninize uygun kıyafet rengini öğrenebilir. Damatlık seçiminizi biraz daha kolaylaştırabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki yorum kısmından önerilerinizi paylaşarak bir damatlığa hazırlanan arkadaşlarımıza yardımcı olalım ve hep birlikte en güzel günümüze hazırlanalım. Bu şekilde diğer kişilerin fikirlerini de alarak tıpkı eşlerimizin yaptığı gibi bir erkek dayanışması ile en güzel gününüzde giyeceğiniz kıyafetleri seçebilirsiniz. Bir sonraki yazımız muhtemelen bayanlara yönelik olacak. 2016 gelinlik modelleri hakkında yazacağımız yazıda eşlerinize de yardımcı olacak yükünüzü biraz hafifleteceğiz.